Bidra

Bli medlem

Prosjekter

Tekst

Det er to måter å bli medlem av Opprop for 9/11 Truth på:

Våre medlemslister er foreløpig så hemmelige vi makter å holde dem, i motsetning til vår hovedprofil, signaturene, som vil være så offentlige vi makter å gjøre dem.

Opprops prosjekter kan du støtte på tre måter:

Vi har for tiden X parallelle prosjekter. Når et prosjekt er fullført, føyer vi til den med populære ideen fra vår interne idébank. Om du vil bidra til idébanken må du bli medlem.

Tekstarbeide er det mye av i Opprop. Vi trenger oversetttere, korrekturlesere og skribenter.

Alle forholder seg til vår redaksjon, men deadline setter du selv (hvis du vil) og skulle du gå over tiden maser vi ytterst sjelden på folk. Man må ikke være medlem for å bidra til dette arbeidet.

Donasjoner

Du kan også donere gjenstander eller penger til Opprop og la landsstyret, et fylkeslag, et lokallag eller redaksjonen bestemme hva som prioriteres. Skriv ‘Donasjon’ og hvilket organ du vil donere til i betalingsinformasjonsfeltet og betal ønsket beløp til konto
1254 05 64777.

For materielle donasjoner anbefaler vi deg å ta en titt på listen over hva vi trenger til hvilke prosjekter. Om det du vil gi ikke faller inn under et aktuelt prosjekt, kan du likevel sende en epost til post@opprop911.no (???) og forklare hva vi kan bruke gjenstanden fra deg til.

  • Hyppigste stikkord

  • Arkiv

  • Kategorier

    • Antall undertegnede: 166